Ajatus vapautuu

Mottoni: "Mie bruukaan aina välillä vähän ajatella". Ja siihen sopii jatkoksi tämä v. 1997 tekemäni maalaus "Ajatus vapautuu"
Näin minäkin sen suuren superkuun, vaikka vasta kolmantena yönä. Ensimmäisen yönä yritin löytää sen puolen yön aikoihin, seuraavana yönä yhden aikoihin ja vasta kolmantena yönä sain sen silmiini kahden aikoihin ja olihan se komea, vaikka taivas olikin vaalea. Tuli mieleen lapsuuden aikaiset suuret kuut Iittalassa. Tämän "Kuutamo"-maalauksen olen tehnyt v. 2003.
Kerran viikossa käyn laulamassa ja se on tosi mukava harrastus. Maalauksen nimi on "Laulakaamme" ja olen tehnyt sen v. 1996. Kyseessä ei ole kuitenkaan meidän lauluryhmämme.

Revontuliseurannassa näkee, että revontulet aina välillä leimuavat yli koko valtakunnan.  Vaan eihän niitä voi nyt nähdä, kun aurinko paistaa läpi yön täällä pohjoisessa ja kuukin vielä isotteli ohimennessään.

Juhannusaaton Lapin Kansassa oli etusivun otsikkona, että "Vanhukset käyvät yhä kalliimmiksi"

Mitenkähän tuohon pitäisi suhtautua ja mitä pitäisi tehdä, ettei niin kävisi?

 

Uusimmat kommentit

10.05 | 22:07

Hei Melinä. Voit kysyä suoraan sähköpostitse: tuula.takkinen@pp2.inet.fi. Laita taulun nimi/nimet, niin vastaan sinulle sähköpost. tark.tiedot.
Kiitos

...
10.05 | 21:44

Mistä teoksia saa tiedustella ostettavaksi?

...
01.11 | 12:44

Hienoja veistoksia, olet todella tuottelias. Hienot ovat sivusikin.

...
14.11 | 17:37
VEISTOKSET on saanut 4